натрапив на сайт Метінвест-СМЦ

Inicio Foros El Cuaderno натрапив на сайт Метінвест-СМЦ

• Este debate está vacío.
Viendo 1 entrada (de un total de 1)
  • Autor
    Entradas
  • #254262 Responder
    wattsjacob810
    Invitado

Привіт, металообробники та будівельники! Хочу поділитися відкриттям: натрапив на сайт Метінвест-СМЦ https://metinvest-smc.com/ і це, м’яко кажучи, рівень. Знаєте, коли дрібне замовлення — купити кілька листів чи прутів — більшість трейдерів навіть розмовляти не хочуть, або ціну накручують так, ніби ти космічний корабель будуєш. Тут же все по-іншому: на головній сторінці одразу бачиш, що вони торгують і оптом, і в роздріб, навіть від однієї одиниці. Для мене, як для власника невеликої майстерні, це просто порятунок. Більше того, вражає, що це не просто склад, а найбільша мережа сервісних металоцентрів в Україні, де тобі можуть не просто продати арматуру, а й порізати її, дати технічну експертизу. Ціни на сайті оновлюються, є калькулятор, одразу видно, де який товар в дорозі, а де в наявності. Раніше я об’їжджав п’ять баз, щоб знайти потрібний перетин. Тепер все вирішується за п’ять хвилин онлайн. Впевненість у завтрашньому дні — ось що дає робота з таким гігантом, який ще й 9,3 млрд податків за півріччя сплатив. Повага.

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
Respuesta a: натрапив на сайт Метінвест-СМЦ
Tu información: