Game site online

Inicio › Foros › El Cuaderno › Game site online

• Este debate está vacío.
Viendo 2 entradas - de la 1 a la 2 (de un total de 2)
  • Autor
    Entradas
  • #264097 Responder
    foolish372
    Invitado

Pēdējā laikā darbā viss kaut kā sagriezies kājām gaisā. Esmu ārštata tekstu redaktore, strādāju no mājām, un manā grafikā tik bieži mainās termiņi, ka mēnesis izskatās pēc vienas lielas nedēļas. Vakar ap pulksten vienpadsmit vakarā es sēdēju virtuvē ar atdzisušu tējas tasi un skatījos uz ekrānu, kurā bija desmit neatbildētas vēstules. Tā vietā, lai kārtējo reizi ieietu dzīvokļa kārtības labošanas režīmā, es atvēru to vietni, par kuru kolēģe reiz teikusi, ka tā ir „kā mazs sapņu teātris”.

Es nekad neesmu bijusi liela azartiskā cilvēka tipa. Nu, reiz esot jaunībā Rīgas tirgū nopirku «Skrāpē un laimē» biļeti un uzvarēju piecus eiro, bet par kazino nebija runāts. Pirmo reizi par vavada kazino es dzirdēju tepat viena semināra starpbrīdī, kad čats izvērtās par to, kā cilvēki atslēdzas pēc darba. Viens paziņa smējās, ka viņš ir pietiekami organizēts, lai savu mēneša izklaides budžetu ieliktu tur. Man tas toreiz šķita pārāk bīstami, jo skaitīju katru centu, lai samaksātu par bērna skolas pasākumiem. Bet tā vakarā kaut kas mainījās.

Es pierakstījos un iemaksāju tieši desmit eiro. Iedomājos to kā taksometra biļeti, par ko vīrietis, kurš brauc uz staciju, samaksā, lai tikai aizietu no ziemas tumsas. Uzvilku mājās vilnas zeķes, apsēdos uz palodzes un sāku griezt kaut kādu vieglu spēli, kas atgādināja virtuālus augļus. Pirmās desmit minūtes es neko nesapratu, bet tad dabūju mazu kombināciju, kas atgrieza manu likmi un plus klāt vēl trīs eiro. Sajūta? Tā nebija par naudu. Tā bija par to, ka pirmo reizi divu nedēļu laikā es kaut ko darīju pilnīgi bez jēgas un bez pienākumu spiediena.

Interesantākais notika tad, kad es noliku tālruni malā un aizgāju pagatavot sev svaigu tēju. Atgriežoties es ieraudzīju, ka bilance turpina kustēties pat bez manas aktīvas iejaukšanās, un tas man radīja savādu vieglu smaidu. Man patika, ka man šī pasaule neprasa absolūti neko. vavada kazino ir kā tāda mēma filma, ko vari skatīties pusaudītī, — tu vienkārši vēro, kā nejaušība veido savus ceļus. Es pamēģināju vēl vienu nelielu likmi, un tā arī pazuda. Beigās man no desmit eiro bija palikuši astoņi, bet man tas šķita pareizs darījums par smieklu un kņudas efektu.

Taču īstā laimesta sajūta iestājas nevis tad, kad spēlē, bet nākamajā rītā. Es pamodos pirms modinātāja un sapratu, ka manā resursos vairs nav tās briesmīgās nepieciešamības katru vakaru „ražot” saturu. Es zināju, ka esmu atļāvusies būt muļķīga pusstundu, un pasaule neapgāzās kājām gaisā. Kad mans astoņus gadus vecais dēls jautāja, kāpēc es tik plaši smaidu, es teicu, ka sapņoju par veiksmīgu dienu. Viņš man nopietni atbildēja, ka veiksme esot tāda lieta, kuru var pievilināt ar labu omu. Bērni ir gudri.

Tajā pašā nedēļā es pamanīju, cik bieži mēs visi domājam, ka katram soli jābūt plānotam. Darba projektos, mājas budžetos, bērna pulciņos — visur rindu, tabulu un grafiku. Bet dzīvē ir miljons sīkumu, kas notiek nejauši, un dažreiz pilnīgi nekontrolēti melodijas vai skaitļi mūs padara laimīgus vienkārši tāpēc, ka pastāv. Atcerējos, ka šonedēļ satiku vecu paziņu, kurš sūdzējās, ka viņa sieva iztērējusi naudu vilšanās slazdā. Bet es uz kazino skatos kā uz savu mazo, apzināto teritoriju — tur es skaidri zinu, ka skaitļu kritumam nav ar mani nekāda sakara, un tas ir patīkami.

Nākamajā vakarā es atkal atvēru to pašu lapu. Šoreiz es biju ielicis budžetā tikai sestdienas vakara kafijas tēriņu — piecus eiro. Es izvēlējos spēli ar mazām likmēm un pasmējos pati par sevi, kad pēc desmit gājieniem trāpīju nedaudz virs piecām reizēm. Biju apmierināta. Greizais grafoloģiskais priekšstats, ka kaut kas var atdot vairāk, nekā ielikts, pastāv tikai ekrānā; reālajā dzīvē man šī sajūta ir vajadzīga kā pārbaudījums, ka es neesmu zaudējusi bērnības spēju priecāties par mazu sprēgāšanu.

Tā es nonācu pie sava secinājuma. Vavada kazino man kļuva nevis par to, lai laimētu lielus, bet par mērauklu pašai sev. Es atklāju, ka varu ienākt, pamēģināt, pazaudēt pāris eiro un neuztraukties. Līdz tam laikam es biju tik ļoti iegrimusi pārliecībā, ka man vienmēr jābūt efektīvai, ka biju aizmirsusi, cik labi reizēm ir vienkārši noskatīties, kā ripo bumba vai apgriežas kartītes, un neuzņemties atbildību par to, kur tā apstāsies.

Šodien, ierakstot šo stāstu, es atceros savu vecmāmiņu, kura spēlēja bingo kluba pagrabā. Viņa teica, ka tā nav par naudu, bet par to, ka kopā ar citiem cilvēkiem vari trokšņot, cerēt un smieties, kad viss notiek pa mūsu gribu. Man tagad ir tāds pats sajūtas tukšums, tikai es to piepildīju ar modernu vavada kazino pieredzi savā mazajā digitālajā istabā. Nav nekāda pamata teikt, ka tā ir dzīves jēga, bet tas ir viens no malējām svētku mirkļiem nedēļā.

Protams, es uzstādīju sev limitu: nekad vairāk par vienu kafijas cenu dienā, nekad nedarīt to, ja ir skumjas vai dusmas. Un šī apziņa man dod vēl lielāku baudu nekā pašas spēles. Jo es beidzot saprotu, ka kontrolēt var nevis to, kā nokritīs skaitlis, bet to, kā tu pats izvēlies tērēt

#264741 Responder
    Franki1992
    Invitado

Mana interese par dragon money sākās pavisam nejauši, kad meklēju platformu ar lielāku spēļu dažādību. Parasti izvēlos tikai tās vietnes, kur pirms reģistrācijas varu saprast, kādas kategorijas un funkcijas būs pieejamas. Šeit pamanīju slotus, galda spēles, live kazino, jackpot spēles un arī tā sauktās instant win spēles. Vispirms apskatīju dažus automātus no pazīstamiem izstrādātājiem, pēc tam pārslēdzos uz ruleti un blackjack. Man patika iespēja mainīt spēles bez nepieciešamības katru reizi atgriezties sākumlapā. Pēc konta izveides izmēģināju arī mobilo versiju, jo bieži izmantoju telefonu, nevis datoru. Navigācija bija pietiekami vienkārša, un spēļu ielāde manā gadījumā notika bez liekām darbībām. Iepazinos arī ar pieejamajiem bonusiem, taču pirms izmantošanas pārbaudīju to nosacījumus, jo piedāvājumu noteikumi var būt atšķirīgi. Maksājumu sadaļā redzēju vairākus variantus, un norādīts, ka darījumi tiek veikti eiro. Pozitīvi uztvēru arī atbildīgas spēles sadaļu, kur aprakstīti iemaksu, zaudējumu un laika ierobežojumi. Man tas bija svarīgi, jo spēlēšanai vienmēr nosaku konkrētu robežu.

Viendo 2 entradas - de la 1 a la 2 (de un total de 2)
Respuesta a: Game site online
Tu información: